Her finder du oplysninger om Børnehaven Billingland

Billinglands vuggestue og børnehave

Billingland var oprindeligt en forlystelses- og naturpark på 48.000 kvm. (1974–1982). Parken var et yndet udflugtsmål for familier. Plantelivet var rigt. Parken havde miniaturekanaler som forbandt 4 små søer, samt et lille vandfald.

I dag er Billingland Børnehave og vuggestue beliggende i dette naturskønne område, præget af et helt unikt lærings- og levemiljø med stille naturlyde fra vind og vand. En smuk sø med kanaler snor sig gennem børnehaven og deler naturområdet i 4 dejlige udeområder for børnene med dertilhørende huse.

Billinglands natur, sø og kanaler er unikke uderum, hvor børnene i særlig grad følger hvordan naturen vokser og udfolder sig. Søen og kanaler gør Billingland til en ganske særlig institution. Børn og voksne bruger dyrelivet ved vandet meget. Haletudser, svirrende insekter, syngende fugle, bliver året igennem studeret nøje og der bliver fisket, leget og lært med vand på stranden.

Forældre ønsker som oftest Billingland grundet disse særlige rammer. 

I Billinglands børnehave benytter vi os af køletasker til børnenes madpakker. Det betyder, at børnenes madpakker skal være pakket i køletasker, når de kommer i børnehave. Dette informerer vi nærmere om ved jeres første besøg i børnehaven

Hvis man har spørgsmål til brugen af køletasker, står personalet gerne til rådighed med vejledning. Hvis man er udfordret på at anskaffe en køletaske eller et kølelement, så har vi et par stykker til rådighed som kan lånes.

Du finder tilsynsrapport for 2022 for Børnehaven Billingland her.